Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Wonderstruck

Wonderstruck Taylorin ensimmäinen tuoksu, joka käynnistettiin yhteistyössä kosmetiikkayhtiö Elizabeth Ardenin kanssa. Parfyymin on luonut Oliver Gillotin. Wonderstruck nimettiin Enchantes -laulun sanojen mukaan:"I'm wonderstruck blushing all the way home."

Taylor on kertonut: "Hajuveden käyttäminen on uniikki tapa luoda muistoja. Kuten laulut, tuoksu voi viedä sinut takaisin ja sallia sinun elää hetki uudelleen."

Wonderstruck on tuo kunnioitusta herättävä tunne, joka tulee jonkin maagisen kokemisesta. Valikoiva ja perinteinen eriskummallisella tavalla, merkin jonka elementti on aidosti Taylor. Eloisten hedelmien viehättävä ja helmeilevä yllätys, kukkakimpun pehmeiden terälehtien suutelu ja suloinen nautinnon kosketus.

Wonderstruck on yhtäaikaa niin viettelevä, aito, kuin miellyttäväkin:

Viettelevä:

Virheetön Freesian kauneus, omenan kukinto, vadelman kipinän eloisa pyörre ja naisellinen viehätys.

Aito:

Sydämessä onnellisen vaniljan suloisen yllätyksen on koristellut huolettomuus, auringon likomärkä kuusama ja valkoinen hibiscus.

Miellyttävä:

Kultaisen meripihkan ja santelipuun toteamukset ovat kudottu yhteen rehevän persikkapuun suudelmalla.

"Se on kipinä, ja yhteys. Törmäys johonkin uuteen. Kun sitä on kerran suihkauttanut, ei tule koskaan olemaan samanlainen. Taika alkaa, matka alkaa, ihme alkaa."

Taylor kertoo Wonderstruckista:

Wonderstuckin mainos:

 

 

©2019 Wonderstruck | Taylor Swift fanisivut - suntuubi.com