Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Taylor by Taylor Swift

 

Taylor julkaisi kolmannen tuoksunsa kesäkuussa 2013. Tuoksu kantaa nimeä Taylor.

Taylor kertoo, että jokainen hänen tuoksunsa on kuvannut aikaa hänen elämässään. Nyt uuden tuoksun perusteella, hän on hieman kasvanut. "Minun ensimmäiset kaksi tuoksua olivat enemmän satumaisia, mutta tämä tuoksu on enemmän minun omaa tyyliäni, joten haluan sen nimen olevan enemmän henkilökohtainen."

Taylor -hajuvesi on yhdistelmä hedelmiä, kukkia ja woodsy -tuoksuja. Eli sekoitus monia asioita.

Taylor kertoo tuoksustaan: "Se on makea, se on hienostunut, se vetää sinut sisään. Se on todella minun tapani kääntää klassikko, silti moderni, osaksi hajuvettä."

Pullo on suunniteltu vastaamaan Taylorin retroa ja modernia tyyliä, ja ominaisuuksia. Pullon kaulassa olevat helmet ovat vihje Taylorin suosikki koruista: "Helmet ovat yksi muodin lisävaruste, joka ei tunnu koskaan menevän pois muodista."

Taylor kertoo hajuvetensä mainoskuvauksista:

Tuoksun mainos:

Tuoksun pidempi mainos:

Tuoksusta on myös tehty Limited Edition eli rajoitettu versio nimeltä Taylor by Taylor Swift Made Of Starlight. Pullo on melko samantyylinen kuin Taylor -hajuvesikin.

Made Of Starlight -hajuvettä on saatavilla myös rasiassa, jonka kannen aukaistessa soi Taylorin Starlight-biisi. Tässä video, jolla on kyseinen musiikkiboksi.

 

©2019 Taylor | Taylor Swift fanisivut - suntuubi.com