Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Alisia

27.11.2015 19:16
Heippa! Tosi kauniit sivut ja löytyy niin paljon informaatiota, etten ole kaikkea vielä ehtinyt edes katsomaan läpi. Kiva, että joku jaksaa vielä pitää sivujaan yllä suntuubissa

Ihan ettei tulisi täysin turha viesti kysynpä vaikka, että mitä mieltä olet Taylorin AMA-voitoista? Itselle tuli aikamoisena pettymyksenä, kun Taylor hävisi Artist of Yearin One Directionille ja muutenkin se että vain puolet palkinnoista tuli kotiin :/

Mutta vielä, upeat sivut ja tulen käymään täällä varmasti jatkossakin! <3

Vastaus:

Kiitos! Mukava, että tykkäät
Mun mielestä oli hienoa, että Taylor voitti kolme palkintoa, ja sehän oli suurin voittomäärä tämän vuoden gaalassa. Ja lisäksi Vuoden albumi -palkinto oli mahtava juttu! Toivottavasti Grammyistäkin se vuoden albumi tulisi...

-Ems

Nimi: Soffa
Kotisivut: http://finnishselenator.suntuubi.com/

05.11.2015 14:39
Moikka!
Tästä onkin aikaa kun olen täällä käynyt. Itse palailin juuri suntuubiin toosi pitkän tauon jälkeen, tai oikeestaan lopetin FinnishSelenatorin, mutta jatkoin taas!
Ois tosi kiva jos voisit käydä vilkaisemassa pikkasen FS:ssä.

Vastaus:

Moi!
Kiva, että palasit!

-Ems

Nimi: Taylor Alison♡♡

13.10.2015 18:27
Joo se ronan  kerro pitkästi... jos voit

Vastaus:

Vuonna 2011 Taylor seurasi Maya Thompson -nimisen naisen Rockstar Ronan -blogia. Maya kirjoitti blogissaan nelivuotiaasta Ronan-pojastaan, jolla oli todettu neuroblastooma eli pahanlaatuinen kasvain. Ikäväkyllä Ronan menehtyi toukokuussa 2011 vain kolme päivää ennen nelivuotis syntymäpäiväänsä, ja Maya purki suurta suruaan blogiinsa. Taylor kirjoitti kappaleen Ronanista käyttäen aineistona Mayan blogikirjoituksia. Taylor ja Maya tapasivat ensimmäistä kertaa lokakuussa 2011, jolloin Taylor kertoi kirjoittamastaan kappaleesta. Maya kirjoitti blogissaan tapaamisesta: "Taylor sanoi 'Kirjoitin laulun Ronanille' ja kyyneleet alkoivat heti virrata poskillani." Tapaamisessa Taylor myös kysyi Mayan lupaa laulun esittämiseen televisiossa. Maya on nimettynä myös laulun toisena kirjoittajana.

8. syyskuuta 2012 Taylor esitti kappaleen ensimmäistä kertaa hyväntekeväisyyskappaleena Stand up to cancer -varainkeruuohjelmassa. Hän herkistyi itsekin lavalla kappaletta esittäessään. Taylor on esittänyt kappaleen vain kaksi kertaa, joista toinen oli elokuussa 1989-kiertueella. Hän esitti sen sen takia, että Maya oli yleisössä!

2013-vuonna Maya sai tyttölapsen, joka nimettiin Poppyksi. Taylor pääsi myös tapaamaan Poppyä.

Toivottavasti sait haluamasi tiedot!

-Ems

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

07.09.2015 15:21
Oi, onpa söpö ja kaunis sivu  Blogiakn on päivitelty mukavan ahkerasti, kuvien runsaus sopiikin fanisivulle hyvin.

Vastaus:

Kiitos paljon!

-Ems

Nimi: Swiftie forever and always

26.08.2015 20:08
En ookkaan pitkään aikaan kommentoinu, mutta pitää taas sanoa että ihania päivityksiä ja silleen<3
Musta on varsinkin kivaa kun laitat blogiin aina keikan jälkee niitä fanikuvia

Vastaus:

Kiva kuulla! Nyt on taas vähän viivettä, kun en ole kerennyt päivittelemään Itseäni se ärsyttää, mutta toivon ettei teitä kävijöitä haittaa hirveästi

-Ems

Nimi: Jassu
Kotisivut: http://jasmiinintalli.suntuubi.com/

18.08.2015 21:28
Hellou  Löysinpä sattumalta sivuillesi ja yllätyin positiivisesti  Nimittäin, olen vähän ihmetellyt, mihin fanisivut ovat kadonneet suntuubista. Muistan kun jonain 2009-2011 vuosina oli todella paljon aktiivisia fanisivuja, nykyään lähes kaikki on jo kuopattu  (ei siis olla ylläpidetty moneen vuoteen yms.) Nämä sivut ovat selvästi panostetut ja en ehtinyt vielä edes koko sisältöä kauhoa läpi, kun kategorioita on niin paljon ja olet saanut tälle sivulle niin paljon tekstiä  Pakko sanoa että tykkään tosi paljon Taylorin musiikista. Yksi niistä harvoista artisteista, joita kuuntelen oikeasti enkä vain esim. yhtä biisiä. Toivottavasti jaksat ylläpitää näitä sivuja vielä pitkään, ulkoasu on aivan upea ja sivut ovat ihanan aktiiviset. Hieman sekavasta viestistäni huolimatta hyvää syksyn alkua sulle ja ylläpitointoa!

Vastaus:

Hei! Suntuubi-sivut tosiaan ovat ns. menneet muodista, mutta itse ainakin pidän näitä sivuja suntuubi-versiona, koska mielestäni tämä on paras tapa ylläpitää erilaisia fanisivuja.
Kiitos, ja kiva että löysit sivuilleni! Kaksi vuotta sivuilla tuli vasta tänä kesänä täyteen, ja yritän kiireittenkin keskellä ehtiä vähän päivittelemään
Viestisi ei ollut sekava, vaan juuri mukava! Hyvää syksyä sinullekkin!

-Ems

Nimi: SiivetönApina

18.08.2015 21:05
Hei! Hauskaa, että päivität tänne niin usein! Taas oli tullut hirveesti uutta tietoo!

Vastaus:

Heippa! Kiva että tykkäät!

-Ems

Nimi: neaaww

31.07.2015 18:26
Hei oikeesti, ihanat sivut sulla! Nää on ihanan piirteet ja hienon näköiset <3 Oon ite hurahtamassa Taylorin musiikkiin ja sain tältä sivulta tosi paljon tietoa, mitä oon etsinyt! C: Yks tosi tyhmä kysymys mulla kuitenkin on  Eli lausutaanko swiftie Suomessa samalla tavalla kuin englanniksi, vai samalla tavalla kuin se kirjoitetaan?

Vastaus:

Kiitos paljon! Tuo vastaus kysymykseesi on vähän miten itse haluat. Itse ainakin lausun sen vain suomalaisittain swiftie, koska olen suomalainen. Tuo on vähän sama kuin että haluatko lausua Taylorin nimen suomalaisesti ääntäen vai amerikkalaisin eli {Teilor} <--- tai jotenkin noin

- Ems

Nimi: Taylor Alison♡♡

31.07.2015 18:13
Hyvä sivusto. Voisiko tänne luoda jonkun yleisen keskustelu paikan? Voisko joku muuten kertoo mistä kannattaa ostaa taylorin levyjä muttei liian kalliil hinnal?

Vastaus:

Kiitos Minkälaista keskustelupaikkaa tarkoitat? Jonkinlaista foorumia vai? Ja itse olen ainakin levyni ostanut cdon.comista siellä taitaa olla halvimmat

-Ems

Nimi: mitchel4ever
Kotisivut: http://mitchelmusso.suntuubi.com/

29.07.2015 10:31
Hei! Sulla on tosi upeet sivut!  tykkään itekkin taylorista paljon ja oon jo monta vuotta kuunnellu sen musiikkia. Tosi lahjakas ja sillä on ihan mahtava lauluääni =).
Mää tässä vähän aika sitten vasta alotin tekeen fanisivuja ja ne on siis keskeneräset vielä mutta jos viittisit käydä vilkaseen

Vastaus:

Kiitos paljon! Taylor on tosi lahjakas urallaan Käynpäs sivuillasi

-Ems

Nimi: Swiftiee

28.07.2015 10:37
Heii! Tää on todella hieno sivu!

Vastaus:

Kiitos!

-Ems

Nimi: Swiftie forever and always

12.07.2015 14:47
Taylorin laulut ovat kuin runoja: niitä pitää kuunnella monta kertaa kunnes ymmärtää niiden tarkoituksen ja sanojen yhteyden toisiinsa. Ja sitten kun sen ymmärtää, ihmettelee miten joku osaa kirjoittaa niin hienoja ja syvällisiä sanoja.

Vastaus:

Jep, olen kanssasi samaa mieltä. Ja varsinkin muuta kieltä kuin englantia puhuvat fanit, voivat saada lauluista ensin eri käsityksen, ennen kuin ymmärtävät mitä lauluissa oikeasti sanotaan. Esimerkiksi kappaleesta Haunted voi saada ensin ihan erilaisen kuvan, jos ei ymmärrä englantia kovin hyvin. Hauntedhan tarkoittaa ahdistunut, ja juuri kun sen tänään tänne sivuille suomensin päädyin eräälle sivustolle, jossa luki mistä Taylor on sanonut kappaleen kertovan. En itsekkään tiennyt, että Haunted kertoo siitä, miten ihminen jonka kanssa on parisuhteessa muuttuukin kylmäksi ja niin sanotusti valuu pois rakkaudesta. Taylor oli kertonut myös, että hän yritti koko ajan toistaa itselleen ettei tämä ole tapahtumassa, mutta lopulta hän päätyi kävelemään ympäriinsä yöllä ja kirjoittamaan laulun tuosta aiheesta.

Taylor todella osaa hommansa, kirjoittaa lauluja jotka ovat täynnä sellaisia tunteita että huh huh!

-Ems

Nimi: Em
Kotisivut: http://leamichelesuomi.suntuubi.com/

08.07.2015 08:25
Moikka!
Viime kerrasta kun kirjotin tänne vieraskirjaan on ihan liian pitkä aika vaikka käynkin näillä sivuilla monta kertaa viikossa.
Tää ulkoasu on tosi hieno, ihanan pirteä!
Mitä mieltä sä muuten oot Bad Blood-biisistä?
Mulla se ei ihan heti iskeny, mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen se kuulostikin jo ihan hyvältä biisiltä
Käy ihmeessä katsomassa mun sivut, jos kiinnostaa ja hyvää kesää sulle!

xoxo, Em

Vastaus:

Hei! Kiitos ja kiva että tykkäät käydä sivuillani! En tiedä kumpaa versiota Bad Bloodista tarkoitat, mutta olen samoilla linjoilla kanssasi. Aluksi se oli vähän sellainen ok, mutta nyt menee jo täysillä! Ja käynpäs katsomassa sivujasi, ja hyvää kesää myös sinulle!

-Ems

Nimi: Swiftie<3

22.06.2015 10:12
Moi! Kiitos ihanista fanisivuista! Mulla ois muutama kysymys Taylorista, joihin en itse ole löytänyt vastausta, mutta uskoisin että tietäisit jotain mielenkiintoista.

1. Onko Taylor ylpeä kantri-taustastaan vai yrittääkö hän enemmin päästä siitä eroon? Vaikka eihän siitä kokonaan voi päästä.

2. Kuinka paljon Tay:n ääntä muokataan koneellisesti? Eli laulaako hän oikeasti niin korkealta ja superkorkeita falsettoja, kuin 1989 -albumin biisit antavat olettaa?

3. Kuinka rikas Tay on?

4. Tiedätkö onko lähitulevaisuudessa tulossa lisää musiikkivideoita 1989 -albumin biisesitä? Ja jos on niin mistä?

Kiitos jos osaat vastata edes joihinkin kysymyksiin, tai edes arvella jotain!

Hauskaa kesää sinulle ja onnea sivujen pitämiselle!

Vastaus:

Moikka! Kiva, että tulit kysymään, on mukava yrittää auttaa.

1. Taylor ei häpeä ollenkaan country-taustaansa, vaan on ylpeä siitä. Toukokuussa julkaistussa Elle-lehden haastattelussa Taylor sanoikin: "Joten, en aio istua täällä ja sanoa: ”Oh, toivon ettei minulla olisi ollut korkkiruuvikiharoita ja en olisi pukeutunut cowboy-bootseihin ja aurinkomekkoihin, kun olin 17. Toivon etten olisi käynyt läpi sitä satu-vaihetta, jolloin halusin pukeutua gaaloihin vain prinsessamekkoihin joka ikinen kerta.” Koska minä tein nuo valinnat. Tein sen. Se oli osa minun kasvamistani. Ei ollut mitään komiteaa päättämässä: ”tiedät minkälainen Taylorin tulee olla tänä vuonna.” Joten 1989 kanssa, tunnen niin kuin olisimme antaneet koko rakentamani metaforisen talon täydelliseen remonttiin ja se sai minut rakastamaan taloa vielä enemmän – mutta silti, pohja siitä mikä olen aina ollut pysyi."

2. En usko, että Taylorin ääntä miksataan hirveästi, koska livenä laulu onnistuu silti samalla tavalla kuin levylläkin. Taylorin taustalaulajat luovat myös lauluhin korkeampia nousuja ja elävöittävät laulua. Clean-kappaleessa taas mukana ollut Imogen Heap lauloi taustalla korkeita säveliä.

3. En tiedä Tayn koko omaisuuden määrää, mutta tänä vuonna hänen on arvioitu tienaavan 60 miljoonaa dollaria, joten rahaa on!

4. Yleensä aina seuraavasta sinkusta tulee musavideo, ja vielä ei ole tiedossa mikä on seuraava single. Arvata ja toivoahan aina saa

-Ems

Nimi: Swiftie foerver and always

12.06.2015 06:10
Iiiiiiiiihana ulkoasu

Vastaus:

Kiitos!❤

Nimi: taylorainajaikuisesti<3

08.06.2015 21:55
mä en ookkaan pitkään aikaan kirjottanut tänne vieraskirjaan, vaikka käynkin näillä sivuilla melkein päivittäin. tosi hieno tämä uusi ulkoasu, ihanan pirteä ja kesäinen!! mitä mieltä sä oot muuten taylorin ja calvinin seurustelusta? mun mielestä on tosi ihanaa että taylor on kahden vuoden jälkeen löytänyt jonkun joka oikeasti välittää hänestä. toivottavasti suhde kestää, koska mun mielesta ainakin talvin on tosi söpö pari! kiitos vielä hienoista sivuista, auttaa paljon swiftien arjessa

Vastaus:

Kiitos ja kiva että kirjoitat! Mielestäni Taylor ja Calvin on just täydellinen pari! Samat täällä, peukut pystyssä toivon että he tulevat olemaan yhdessä tulevaisuudessakin Hyvältä nyt ainakin näyttää

-Ems

Nimi: .

16.05.2015 18:09
Minäkin valvoin sen keikan takia.  Harmitti, kun sitä ei näkynykkään. Taylor on tosi tarkka musiikistaan. Sen mistään uusista lauluista ei löydy paljon niitä lyrics videoita ja 1989 kiertueestakaan ei paljon löydy videoita.

Vastaus:

Vähän ärsyttävää kyllä, että pitääkö olla ihan noin tarkkana. Koska vaikka olisin nähnyt sen keikan Yahoon sivuilta ja Taylor tulisi sittenkin Suomeen, niin menisin kyllä, vaikka olisin sen keikan netistä nähnyt. Koska eihän ruudun läpi tuijottamista voi oikeaan keikkaan verrata!

-Ems

Nimi: Jenny
Kotisivut: http://kiitolantalli.suntuubi.com /

04.05.2015 13:53
Taidat olla Taylor Swift fani

Vastaus:

Kyllä

-Ems

Nimi: Swiftie

24.04.2015 17:10
Moi! Löysin kerran nää sivut ja jäin koukkuun. Mä en koskaan ois saanu tietää Taylorista näin paljon, jos en olisi tänne päässyt! Mä oon vähän uudempi Swiftie, fanitus alkoi tän vuoden alussa. Mutta kuitenkin Taylorin musa on auttanu mua mun elämässä ja antanu mulle toivoa. Harrastan tosi paljon musiikkia ja toivoisin aikuisena pääseväni yhtä pitkälle kuin Tay.  Oletko huomannut itsessäsi mitään samoja piirteitä kuin Taylorissa? Hassu juttu, tän blogin ansiosta mä sain tietää Taylorista yhtä ja toista, mutta tärkein asia mikä mua ja Tayloria yhdistää, on se että me kirjoitetaan biisien sanoja puhelimeen ylös! Eli itse teen omaa musiikkia, mutta se oli tosi coolia kun luin blogistasi Taylorin kirjoittavan sanojaan puhelimeensa! Ihanaa! Kiitos todella paljon aivan ihanasta blogista! Hyvää kevättä ja kesää!

Vastaus:

Heippa! Mahtavaa, että löysit sivuilleni! Itse en sinänsä ole löytänyt suuria samanlaisia piirteitä itsessäni ja Taylorissa, vaikka pidänkin Tayloria roolimallinani. Totta kai itse tykkään myös kirjoittaa lauluja ja tykkään kissoista yms. eli kaikkea tällaista pientä

Kiitos itsellesi, kun seurailet sivujani ja hyvää kevättä ja kesää myös!

-Ems

Nimi: Swiftie forever and always

12.04.2015 07:18
Ihanat sivut,rakastuin heti sivuihisi ja siitä asti kun olen ne löytänyt olen käynyt joka päivä lukemassa . Aloin kuunnella Taylorin musiikkia vähän ennen joulua kun isosisko latasi sitä kännykälleni ja ihastuin heti . Kiitos paljon vaivasta tehdä tälläiset sivut

Vastaus:

Voi kiitos paljon! On aina niin ihana saada positiivista palautetta!

-Ems

Nimi: swift❤

09.04.2015 07:32
Hei, sanoit tuolla keds kohdassa että on muutama suomalainen verkkokauppa, josta Taylorin suunnittelemia kenkiä voi ostaa. Pystyisitkö esimerkiksi kertomaan kyseisten kauppojen nimet/laittamaan linkit niistä?

Vastaus:

Esimerkiksi Zalandolla oli ennen myynnissä Taylorin Kedsejeä, mutta nyt ilmeisesti poistunut tarjonnasta. Kannattaa silti käydä välillä vilkuilemassa Zalandon sivuja. Sitten löysin toisen ilmeisesti suomalaisen nettikaupan, ja täältä ainakin löytyy Taylorin suunnittelemia kenkiä. (Taylorin suunnittelemat kengäthän erotat Taylorin nimestä kengän pohjallisessa!)

Eli tässä osoite: http://www.shopalike.fi/keds/

-Ems

Nimi: eetu kakkonen
Kotisivut: http://eetukakkonen.suntuubi.com/

05.04.2015 13:34
hienot sivut

Vastaus:

Kiitos

-Ems

Nimi: Siiri

03.04.2015 20:34
Hienot sivut Itse olen ollut Swiftienä noin 4 vuotta ja en kyllä voisi kuvitella parempaa idolia tai roolimallia kuin Taylor! Oon kyllä toivonu että Taylor lisäis 1989 tourille 02 päivät ja tulis Suomeen tai Ruotsiin, mutta ei niitä kai tuu. No täytyy toivoo et vielä sais liput jonnekki muualle Eurooppaan.

Vastaus:

Kiitos! Itse en Taylorin 1989-kiertueelle päässyt, juuri sen takia, kun kaikki keikat on niin kaukana. Toivottavasti vielä jonain päivänä olisi toisin!

-Ems

Nimi: Hey
Kotisivut: http://www.nrj.fi/ohjelmat/top10//

22.02.2015 01:13
Taylorin Style kappaletta voi nyt äänestää NRJ top 10 listalle

Vastaus:

Okei!

-Ems

Nimi: Polgara

12.02.2015 08:10
Ihanat sivustot!!!!! Oon vasta äskettäin koukkkuuntunut Taylorin musiikkiin ja nää sivustot anto tosi paljo uutta tietoo

Vastaus:

Kiitos! Kiva, että uusia Swiftieitä löytyy!

-Ems

 

©2019 Muuta sanottavaa | Taylor Swift fanisivut - suntuubi.com